arcüreggyulladás kezelése

   
   

Hatékony gyógyteakeverék arcüreggyulladás kezelésére


Miért használjunk inkább gyógynövényeket?Sokan fordulnak hozzánk azzal a problémával, hogy a gyógyszerek elmulasztották az arcüreggyulladásukat, de az időről-időre visszatér.
Ez a gyógyteakeverék megoldást kínál erre a problémára is.

Ne engedje, hogy az arcüreggyulladás megkeserítse mindennapjait. Ezzel a kellemes ízű gyógyteával egyszerűen
megszabadulhat a problémájától.

A bevált, működő tanítások alapján létrehoztuk ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is megszűntetheti az arcüreggyulladás okozta problémáját.Egyesület betegeinek beszámolóiból az derül ki, hogy általában 1-2 hét alatt teljesen megszűntek a panaszok.

A gyógyteakeverék akut és krónikus arcüreggyulladás esetén is rendkívül hatásos. Szabályszerű alkalmazása esetén rövid időn belül megszűnik az orrdugulás, orrfolyás, orrnyálkahártya duzzanat, és a betegséget kísérő fogfájás és fejfájás.

A gyógyteakeveréket "kívülről és belülről" érdemes alkalmazni. Tehát napi rendszerességgel inni kell a teát, és sokat segít a gyógyulásban, ha inhalálással fokozza a hatást.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás sok embernek segített.Egy adag 120g-ot tartalmaz.

A gyógyteakeverék neve: "Arcüreggyulladás esetén"

Ha Önnek szüksége van erre a megoldásra rendelje meg 2999 Ft-ért vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten, (1066, Zichy Jenő u. 39), ahol mindig jelen van egy fitoterapeutánk, akinek felteheti kérdéseit és legjobb tudása szerint próbálja megoldani a problémát.

Az arcüreggyulladás tünetei, következményei

Az arcüregygyulladás számos kellemetlen tünettel jár.

Fő tünetei az orrdugulás, az orrnyálkahártya duzzanata és az orrfolyás. A váladék színes, nem víztiszta és a szaglásromlás is előfordul.
A betegnek rossz a közérzete. Általában nátha és légúti panaszok szövődmenyeként jelentkezik. Akut esetben duzzanat, érzékenység, olykor fájdalom jeletkezik az érintett területen. Az arcüreggyulladás következtében az ember az arccsont felett, szeme alatt érez fájdalmat, illetve a fájdalom a fogakban is jeletkezhet.

Ezeket a kellemetlen tüneteket hatékonyan lehet csökkenteni, illetve megszűntetni a megfelelő gyógynövények együttes alkalmazásával.

Természetesen az orrmelléküregben és a homloküregben fellépő gyulladás is kiválóan kezelhető. Becslések szerint a népesség 5%-a szenved krónikus arcüreggyulladásban. Általánosságban tapasztalható tünet a levertség, kedvtelenség is.


Nincs mire várni. Minden késlekedéssel töltött nap, eggyel több kellemetlen érzéssel teli napot jelent az Ön számára.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Arcüreggyulladás esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: