Nem kell szenvednie az arcüreggyulladás okozta kellemetlen tünetektől! arcüreggyulladás kezelése gyógyteával, gyógynövény,
 A Márk Teák megoldást nyújtanak a arcüreggyulladás, homloküreggyulladás, orrmelléküreggyulladás esetén.


Ne engedje, hogy az arcüreggyulladás megkeserítse mindennapjait. Ezzel a kellemes ízű gyógyteával egyszerűen
megszabadulhat a problémájától.

A bevált, működő tanítások alapján létrehoztuk ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is megszűntetheti az arcüreggyulladás okozta problémáját.Egyesület betegeinek beszámolóiból az derül ki, hogy enyhébb esetben 1-2 hét alatt teljesen megszűntek a panaszok.

A gyógyteakeverék akut és krónikus arcüreggyulladás esetén is rendkívül hatásos. Szabályszerű alkalmazása esetén rövid időn belül megszűnik az orrdugulás, orrfolyás, orrnyálkahártya duzzanat, és a betegséget kísérő fogfájás és fejfájás.

Sokan fordulnak hozzánk azzal a problémával, hogy a gyógyszerek elmulasztották az arcüreggyulladásukat, de az időről-időre visszatér.
Ez a gyógyteakeverék megoldást kínál erre a problémára is.

A gyógyteakeveréket "kívülről és belülről" érdemes alkalmazni. Tehát napi rendszerességgel inni kell a teát, és sokat segít a gyógyulásban, ha inhalálással fokozza a hatást.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás sok embernek segített.

Ne engedje, hogy azarcüreggyulladás megkeserítse életét!
Egészsége érdekében cselekednie kell!

Ha Önnek szüksége van erre a megoldásra rendelje meg 2999 Ft-ért vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten, (1066, Zichy Jenő u. 39)

Az arcüreggyulladás tünetei, következményei

Az arcüregygyulladás számos kellemetlen tünettel jár.

Fő tünetei az orrdugulás, az orrnyálkahártya duzzanata és az orrfolyás. A váladék színes, nem víztiszta és a szaglásromlás is előfordul.
A betegnek rossz a közérzete. Általában nátha és légúti panaszok szövődmenyeként jelentkezik. Akut esetben duzzanat, érzékenység, olykor fájdalom jeletkezik az érintett területen. Az arcüreggyulladás következtében az ember az arccsont felett, szeme alatt érez fájdalmat, illetve a fájdalom a fogakban is jeletkezhet.

Ezeket a kellemetlen tüneteket hatékonyan lehet csökkenteni, illetve megszűntetni a megfelelő gyógynövények együttes alkalmazásával.

Természetesen az orrmelléküregben és a homloküregben fellépő gyulladás is kiválóan kezelhető. Becslések szerint a népesség 5%-a szenved krónikus arcüreggyulladásban. Általánosságban tapasztalható tünet a levertség, kedvtelenség is.

A gyógynövényterápia, természetesen a hagyományos orvosi eljárásokat kiegészítve segítséget nyújt annak, aki felismeri, hogy van természetes, működő megoldás a probléma kezelésére. A gyógynövények alkalmazása egy szelíd gyógymód, ami azt jelenti, hogy biztosan kifejtik hatásukat csak időre van szükségük.


Fontos!

Ez a teakeverék azoknak való, akik, elég kitartóak ahhoz, hogy a gyógyteakeverék kifejtse a hatását, valamint 7 éves kor alatt és terhes anyáknak nem ajánljuk.

Nincs mire várni. Minden késlekedéssel töltött nap, eggyel több kellemetlen érzéssel teli napot jelent az Ön számára.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Arcüreggyulladás esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: