Nem kell szenvednie az aranyér okozta kellemetlen tünetektől! Van természetes megoldás az aranyérre. Az aranyér kellemetlen tüneteit hatásososan megszűntetheti. aranyér, aranyér kezelése, aranyér tünetei, aranyér kezelése természetes módon, aranyér kezelése gyógynövényekkel,

//


Az aranyér természetes módon is kezelhető a tapasztalatok szerint, ehhez csak egy kellemes ízű teát kell fogyasztania.

A bevált, működő tanítások alapján létrehozták ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is megszűntetheti az aranyér okozta kellemetlen tünetket.Az Egyesület betegeinek beszámolóiból az derül ki, hogy enyhébb esetben 1-2 hét alatt teljesen megszűntek a panaszok.

Szabályszerű alkalmazása esetén rövid időn belül megszűnik fájdalom, a kellemetlen viszketés, székeléskori vérzés.

A gyógyteakeveréket "kívülről és belülről" érdemes alkalmazni. Tehát napi rendszerességgel inni kell a teát, sokat segít a gyógyulásban ha ülőfürdővel fokozza a hatást. A fürdő alkalmával az összehúzó, vérzéscsillapító növények hatása érvényesül, a gyógytea fogyasztása esetén pedig a székletlazító, anyagcsereserkető növények hatása kerül előtérbe.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás számos embernek segített.
A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kiváló minősége.

Az aranyér tünetei

Az aranyér kitágulása fájdalmat okoz. Főbb tünet az elődomborodás, nyálkás székletet okozó váladékozás, viszketés, gyulladás. Az aranyér fala és az aranyér feletti nyálkahártya elvékonyodásával, megpattanásával az aranyérben lévő nyomás emelkedésekor vérzés, véres széklet alakulhat ki.

Ezeket a kellemetlen tüneteket hatékonyan lehet csökkenteni, illetve megszűntetni a megfelelő gyógynövények együttes alkalmazásával.

A gyógynövényterápia, természetesen a hagyományos orvosi eljárásokat kiegészítve hatalmas segítséget nyújt annak, aki felismeri, hogy van természetes, működő megoldás a probléma kezelésére. A gyógynövények alkalmazása egy szelíd gyógymód, ami azt jelenti, hogy biztosan kifejtik hatásukat csak időre van szükségük.


Fontos!

Ez a teakeverék azoknak való, akik elég kitartóak ahhoz, hogy a gyógyteakeverék kifejtse a hatását, valamint 7 éves kor alatt és terhes anyáknak nem ajánljuk.

Ami még fontosabb!

Azoknak ajánljuk a gyógyteakeveréket, akiknek az aranyér kellemetlen problémát okoz és legalább 1-2 hónapig kitartóan fogyasztják. Ugyanis akkor látszódnak a hosszabb távú eredmények. Nem nagy áldozat a már tárgyalt kellemetlen tünetekkel szemben, igaz?
Nincs mire várni. Minden késlekedéssel töltött nap, eggyel több kellemetlen érzéssel teli napot jelent az Ön számára.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Aranyér esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés: