aranyér kezelése gyógynövényekkel - hatásosan

   


   /

Van megoldás az aranyér kezelésére!Miért használjunk gyógynövényeket?

A gyógyszerek általában 1-1 hatóanyagot tartalmaznak, de miért használnák mindössze ennyit ha a természet rendelkezésünkre bocsátotta a teljes növényt, sok száz értékes hatóanyagával? Sokkal érdemesebb a teljes növényt alkalmazni az aranyér kezelésére.

Az aranyér kialakulásának számos oka ismert, azonban a gyógyszerek sokszor csak tüneti kezeléssel szolgálnak, a gyógynövényekben található számos vagyület pedig segít az esetleges kiújulás megelőzésében.

A bevált, működő tanítások alapján létrehoztuk ezt a teakeveréket, amelynek segítségével Ön is megszűntetheti az aranyér okozta kellemetlen tünetket.Az Egyesület betegeinek beszámolóiból az derül ki, hogy enyhébb esetben 1-2 hét alatt teljesen megszűntek a panaszok.

Szabályszerű alkalmazása esetén rövid időn belül megszűnik fájdalom, a kellemetlen viszketés, székeléskori vérzés.

A gyógyteakeveréket "kívülről és belülről" érdemes alkalmazni. Tehát napi rendszerességgel inni kell a teát, sokat segít a gyógyulásban ha ülőfürdővel fokozza a hatást. A fürdő alkalmával az összehúzó, vérzéscsillapító növények hatása érvényesül, a gyógytea fogyasztása esetén pedig a székletlazító, anyagcsereserkető növények hatása kerül előtérbe.

Általánosan naponta 2 csésze gyógytea elfogyasztása javasolt.
Ez a természetes megoldás számos embernek segített.
A gyógyteakeverék hatásosságának egyik létfontosságú eleme a kiváló minősége.Érdemes ülőfürdővel segíteni a gyógyulást. Tegyen 1-2 evőkanál növényt egy edénybe és főzze 10 percig, hagyja állni 20 percig és öntse a kádba. Ügyeljen arra, hogy a szükséges területtel kellő mennyiségű gyógytea érintkezzen, tehát nem célszerű nagyon felhigítani.

Egy adag 120g-ot tartalmaz és a neve: "Aranyér esetén"

Rendelje meg 2999 Ft-ért vagy

jöjjön el hozzánk Budapesten, (1066, Zichy Jenő u. 39.) ahol mindig van egy gyógynövény szakértőnk, akinek felteheti kérdéseit.


Az aranyér tünetei

Az aranyér kitágulása fájdalmat okoz. Főbb tünet az elődomborodás, nyálkás székletet okozó váladékozás, viszketés, gyulladás. Az aranyér fala és az aranyér feletti nyálkahártya elvékonyodásával, megpattanásával az aranyérben lévő nyomás emelkedésekor vérzés, véres széklet alakulhat ki.

Ezeket a kellemetlen tüneteket hatékonyan lehet csökkenteni, illetve megszűntetni a megfelelő gyógynövények együttes alkalmazásával.


Nincs mire várni. Minden késlekedéssel töltött nap, eggyel több kellemetlen érzéssel teli napot jelent az Ön számára.

Név:*
E-mail:*
Postázási cím:
(Irányítószámot ne feledje)*
Telefon:*
Rendelni kívánt gyógytea: Aranyér esetén
Mennyiség:*
Megjegyzés:
 
>